11 juli 2016

Reisbalans

Reisbalans logoWorkaway is in 2012 opgericht als dochteronderneming van Achmea, de Nederlandse ‘Ikea’ van verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Met het integrale dienstenpakket Reisbalans ondersteunen wij het dagelijks gebruik van bedrijfs- en sectorspecifieke reiskostenregelingen.

Het trendsettende Reisbalans pakket omvat een multimodale reisplanner, multifunctionele mobiliteitskaart en de moeiteloze verrekening van kilometers en andere reiskosten. Met slimme tracking, straight-through processing, intuïtieve dashboards en persoonlijke service. Onze oplossingen zijn gericht op minimale administratieve lasten, optimaal gebruikersgemak en actueel inzicht in individueel reisgedrag (kilometers, kosten en vergoedingen). Het cloudplatform met mobiele apps en gerelateerde diensten wordt veel gebruikt voor:

  • eenvoudige registreren, goedkeuren en vergoeden van kilometers en andere reiskosten, inclusief fiscale saldering;
  • flexibel en voordelig faciliteren van alle vormen van openbaar en gedeeld vervoer, zonder administratief gedoe;
  • managen van persoonlijke mobiliteitsbudgetten, bijvoorbeeld om leaserijders meer kostenbewust te maken van o.a. brandstof- en privégebruik.

All onze diensten zijn volledig transparant en ‘kilometerneutraal’. Immers, de beste kilometer is degene die je niet maakt. Of het nu gaat om kostenbeheersing, verduurzaming, bereikbaarheid of aantrekkelijk werkgeverschap. Reisbalans ontzorgt organisaties die hun werknemers meer flexibiliteit en autonomie in zakelijk reizen willen geven, zonder de controle te verliezen.

Bezoek Reisbalans voor meer informatie.