4 februari 2016

Projecten

Slimme postpakkettenbusuCella Europe

Iedereen die regelmatig online shopt, kent het probleem. Wachten op de bezorger of niet thuis zijn als hij komt. Het pakket wordt onbewaakt achtergelaten bij de deur, gaat naar de buren of retour naar het depot. En dan maar op tijd met een briefje naar een druk afhaalpunt. Onhandig, irritant en niet van deze tijd. Dat kan toch wel slimmer?

uCella is een innovatieve pakketbrievenbus met een elegant ontwerp en flexibele inhoud. Eenvoudig te gebruiken met normale track&trace barcodes. Deze verzendcodes worden ingelezen uit de bevestigingsmails van webshops en bezorgdiensten. De bezorger scant eenvoudig het pakket, ontsluit de bus en stopt het pakket er veilig in. Omgekeerd kan hij ook retourzendingen ophalen. In de pakketbus zit een unieke code als handtekening voor ontvangst.

De slimme, slanke pakketbus is gekoppeld aan een persoonlijk webaccount met mobiele app. Via de app krijgt de gebruiker direct een bevestiging van elke bezorging. Desgewenst met beeld en/of een ingesproken bericht van de bezorger. Via de app kan de pakkettenbus ook worden gedeeld met huis- of buurtgenoten¬†[…]

Slim zakelijk reizenReisbalans

Reisbalans is een robuust en schaalbaar SaaS-platform dat medewerkers ontzorgt voorafgaand aan, tijdens en na afloop van zakelijk reizen. Door slim alle reisbewegingen te registreren en te vertalen in actueel inzicht, advies op maat en moeiteloze verrekening, bespaart het tijd, geld en energie.

Reisbalans is de integrale, ‘kilometerneutrale’ oplossing voor werkgevers die flexibele, kostenbewuste en duurzame reiskostenregelingen willen faciliteren. Nu nog vaak met automobiliteit als voornaamste vervoerswijze, is het een opmaat naar ‘Mobility-as-a-Service’ […]